Köpek Satın Al

  Bir köpeğe veya bir kediye sahip olmak arasında seçim yapmak bir karar olabilir, ancak genel olarak konuşursak, köpekler daha fazla ilgi isterken, kediler daha bağımsızdır. Ama sadece kediniz istediği zaman değil, evcil hayvanınızla bol bol şımartıcı anlar yaşamak istiyorsanız, belki bir köpek sizin için doğru seçimdir.

Evcil hayvan sahiplerinin kolesterol ve kan basıncı daha düşüktür ve stres, depresyon ve kaygıdan muzdarip olma olasılıkları daha düşüktür. ABD Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan bir araştırma, evcil hayvan sahibi olmanın kalp krizinden kurtulma olasılığını artırdığını gösterirken, Birleşik Krallık'ta yapılan bir araştırma, evcil hayvanı olan kişilerin, olmayanlara kıyasla stres ve kayıpla daha iyi başa çıktığını göstermiştir. sahip ol. Yani bir evcil hayvana sahip olmak, şımartmaktan çok daha fazlası için iyidir!
köpek satın al tarafından yapılan bir araştırmaya göre, Türkiye'de en popüler evcil hayvan türleri köpekler ve kedilerdir. Aslında, Türkiye'deki hanelerin %37'sinin bir köpeği ve %20'sinin bir kedisi olduğu tahmin edilmektedir.
Köpekler ve kedilerin farklı ihtiyaçları ve özellikleri vardır, bu nedenle karar hem yaşam tarzlarından hem de tercihlerinden etkilenir. “Köpek vs. kedi” arasında daha az ve daha çok, aktivite seviyenizi, evde sahip olduğunuz alanı, çocuk sahibi olup olmadığınızı ve ne kadar zaman ayırabileceğinizi göz önünde bulundurarak hangi hayvan türünün yaşam tarzınıza en uygun olacağı hakkında daha fazla şey var. bir evcil hayvana adamak.
Tabii ki, bu karar, var olan çok çeşitli köpek ve kedi cinsleri ve türleri nedeniyle daha da zorlaştırılabilir. Örneğin, bir Chihuaha'ya sahip olmak, Danimarkalı bir Danua'ya sahip olmaktan farklıdır! Hangi cins veya hayvan türünün sizin için en iyisi olduğundan emin değil misiniz? Aileniz için en iyi evcil hayvanı bulmak için Kedi Irk Seçici veya Köpek Irk Seçicimizdeki birkaç soruyu yanıtlayın . Farklı ırklar hakkında daha fazla bilgi için Kedi Irkları Galerisi ve Köpek Irkları Galerisi'ne bakın . Ayrıca bir hayvan barınağından melez veya melez bir köpek veya kedi evlat edinmeyi de düşünebilirsiniz .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evcil Köpek Satın Almak

Satılık Köpek